@orca.id

ORCA

Followers : 62381 Following : 4513

Contact us : LINE : “@“orca.store (PAKAI @)‼️ WhatsApp : +62897-6125-876 LINE Fast Response 9am-5pm❗️ . All Products ON SALE!! ORDER KLIK DIBAWAH 👇🏻"

The most difficult thing for me is a portrait. You have to try and put your camera between the skin of a person and his shirt. -Henri Cartier-Bresson...

Lihat Detail

. Hello guys! Good day People of Orca! Orca ada kabar yang lebih baik lagi nh guys!!! ____ Kabar baiknya adalah kini kalian dapat melakukan transaksi...

Lihat Detail

. Hello guys! Good day People of Orca! Orca ada kabar yang lebih baik lagi nh guys!!! ____ Kabar baiknya adalah kini kalian dapat melakukan transaksi...

Lihat Detail

. Hello guys! Good day People of Orca! Orca ada kabar yang lebih baik lagi nh guys!!! ____ Kabar baiknya adalah kini kalian dapat melakukan transaksi...

Lihat Detail

Hello guys! Good day People of Orca! Orca kali ini akan kasih kalian kabar baik nih guys, apa itu kabar baiknya?? Ya kami akan memberikan kalian promo...

Lihat Detail

Hello guys! Good day People of Orca! Orca kali ini akan kasih kalian kabar baik nih guys, apa itu kabar baiknya?? Ya kami akan memberikan kalian promo...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

Hello guys! Good day People of Orca! Orca kali ini akan kasih kalian kabar baik nih guys, apa itu kabar baiknya?? Ya kami akan memberikan kalian promo...

Lihat Detail

Shirt with long sleeve, woo yeah that’s me, no doubt. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Tuesday People of Orca! Back again with simplicity but neve...

Lihat Detail

Shirt means happiness to me. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend People of Orca! Back again with simplicity but never bored guys, Ciangi Long...

Lihat Detail

I think a fragrance is more of a signature than even what you wear - something you'll remember more down the road than a shirt. - Ryan Reynolds _____...

Lihat Detail

My day depends on my T-Shirt. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Wednesday Guys! Ayo buruan diborong kak, selagi masih hangat nh baju, kuy buruan aja...

Lihat Detail

Please go search some good shirts indeed! I need those! -Anonymous _____ Hello guys, Happy Thursday Guys! Coba dicek dulu guys, ini baju murah banget...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

Just T-Shirt, simple as that, neat as that, a little bit casual. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Wednesday People of Orca! Jangan lupa untuk teru...

Lihat Detail

Hello guys, Happy Weekend People of Orca! Untuk terus memperbaiki dan memberikan kualitas pelayanan yang akan kalian terima sebagai pelanggan setia or...

Lihat Detail

Hello guys, Happy Weekend People of Orca! Untuk terus memperbaiki dan memberikan kualitas pelayanan yang akan kalian terima sebagai pelanggan setia or...

Lihat Detail

Hello guys, Happy Weekend People of Orca! Untuk terus memperbaiki dan memberikan kualitas pelayanan yang akan kalian terima sebagai pelanggan setia or...

Lihat Detail

I think a fragrance is more of a signature than even what you wear - something you'll remember more down the road than a shirt. - Ryan Reynolds _____...

Lihat Detail

The suit does not represent the businessman anymore. Nor does the loud shirt represent the rock star. The same man can now wear both. - Donatella Vers...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

I am inspired by anything beautiful. Sometime it's a pair of eyes or flowing gorgeous hair, other times it's the sky or a sunset. I've been inspired b...

Lihat Detail

Do you feel it? Can you feel it? Deep inside my body there’s a bomber blood streaming!! - Anonymous _____ Hello guys, Happy Tuesday People of Orca !!...

Lihat Detail

Feels like i’m going to BOMB my enemy with this (jacket) - Anonymous _____ Hello guys, Happy Monday People of Orca !! Semangat untuk jalani hari-hari...

Lihat Detail

Gotta get out and show the world how good my bomber is. -Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend !! Selamat berlibur ria walau singkat tapi tetap c...

Lihat Detail

Jackets are nice, actually is r -Anonymous _____ Hello guys, Happy Friday People of Orca! Udah siap belum buat nambah stok jaket kalian? Wah sayang b...

Lihat Detail

Denim my love.... -Anonymous _____ Hello guys, Happy Friday People of Orca! Udah siap belum buat nambah stok jaket kalian? Wah sayang bgt kalau gk ke...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

Good job denim jacket you’ve made my day. -Anonymous _____ Hello guys, Happy Thursday People of Orca! Udah siap belum buat nambah stok jaket kalian?...

Lihat Detail

Chinos all day - all day. -Anonymous _____ Hello People of Orca, ada gak dari kalian yang ngerasa kalau kemarin waktu melakukan transaksi barang yang...

Lihat Detail

Chinos yes more please!! - Anonymous _____ Hello People of Orca, ada gak dari kalian yang ngerasa kalau kemarin waktu melakukan transaksi barang yang...

Lihat Detail

Every single pair of chinos I own has a plectrum in it. -Anonymous _____ Hello Monday, siapa yang hari Jumatnya baik guys? Pasti baik dong ya, jangan...

Lihat Detail

One of pants that really suit in every single corner in the world is jeans. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend People of Orca! so kumpulin s...

Lihat Detail

The dirtiest jeans is the beautiful one! - Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend People of Orca! so kumpulin semangat sambil terus ajak orca dala...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

Flirty enough eh? Guy with the jeans pant. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Friday People of Orca! so kumpulin semangat sambil terus ajak orca dal...

Lihat Detail

Every single man in this world should know what’s the best outfit for him, for what? Yeah for impress some girls with taste. - Anonymous _____ Hello...

Lihat Detail

I am inspired by anything beautiful. Sometime it's a pair of eyes or flowing gorgeous hair, other times it's the sky or a sunset. I've been inspired b...

Lihat Detail

Shirt is the best way to show the real of you. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Tuesday People of Orca! Mau tampil berani? Ya harus dong sesuai de...

Lihat Detail

Just put it in no need to zip it that’s it. - Orca _____ Hello guys, Happy Monday Orca People! Minggu baru hari baru juga sudah siap untuk terus berga...

Lihat Detail

Hoodie i wear it everytime even when i’m sleep. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend Orca People! Weekend is here guys, being well fit with so...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

I like sweaters. I have a sweater obsession, I guess. -Drake _____ Hello guys, Happy Weekend Orca People! Weekend is here guys, being well fit with so...

Lihat Detail

Can you found me another stripe shirt? And Quick! - Anonymous _____ Hello guys, Happy Friday Orca People! Bersiap-siap untuk weekend guys ayo buruan...

Lihat Detail

When a stripe met another stripe, well it’s a cool things to get! - Anonymous _____ Hello guys, Happy Thursday Orca People! Masih dengan yang baru nh...

Lihat Detail

The most difficult thing for me is a portrait. You have to try and put your camera between the skin of a person and his shirt. -Henri Cartier-Bresson...

Lihat Detail

Wait did you hear that? Sounds like boom! Coming into my jacket. -Anonymous _____ Hello guys, Happy Tuesday Orca People!! Masih dengan bomber yang si...

Lihat Detail

Please ... I said again please give me that bomber to me. - Jarkin Nvasrovzki _____ Hello guys, Happy Monday people of orca!! Semangat buat jalanin mi...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

Get that bomber into my life! PLEASE! -Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend !! Selamat berlibur ria walau singkat tapi tetap ceria, dan jangan l...

Lihat Detail

Nowadays what kind of human we are? If not try to suit ourselves with jackets. - Anonymous _____ Hello guys, Selamat malam guys, siapa yang masih kur...

Lihat Detail

Hello guys! Happy Friday guys, dikarenakan masih ada oknum-oknum yang mengatasnamakan orca yang real padahal tidak maka kita akan berikan kalian video...

Lihat Detail

Jacket? Yes please with anything to doubt about. -Anonymous _____ Hello guys! Happy Thursday guys, gak rame dong kalau kalian gak pakai jaket parka d...

Lihat Detail

My day depends on my T-Shirt. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Wednesday Guys! Ayo buruan diborong kak, selagi masih hangat nh baju, kuy buruan aja...

Lihat Detail

Please go search some good shirts indeed! I need those! -Anonymous _____ Hello guys, Happy Tuesday Guys! Coba dicek dulu guys, ini baju murah banget...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

I’m gonna make this day as my best T-Shirt’s day ever. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Thursday Guys! Jangan lupa untuk terus cek produk-produk o...

Lihat Detail

Shirt is like chocolate, makes u feel calm as you wear it. - Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend Guys! Mau tampil berani ya harus berani juga b...

Lihat Detail

Well pairs of shirt should be good to start a weekend. -Anonymous _____ Hello guys, Happy Weekend Guys! Mau tampil berani? Ya harus beli 2 kemeja den...

Lihat Detail

stronger than mountains. a place where my heart feels the safest- underneath his shirt. - Sanober Khan _____ Hello guys, Happy Friday Guys! Mau tamp...

Lihat Detail

Shoes make an outfit. You can throw on a crazy shirt and crazy pants but you add those shoes - done. - Russell Westbrook _____ Hello guys, Happy Thurs...

Lihat Detail

Trends come and go, and style evolves. It's important to have pieces of jewelry that are timeless and look chic despite ever-changing fashions. -Karen...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

I'm really not a fascist. Everyone wears what they feel great in, or comfortable with. It's a beautiful day, you have an armless shirt: it goes with f...

Lihat Detail

Did you know babies are nauseated by the smell of a clean shirt? -Jeff Foxworthy _____ Hello guys, Happy Friday Guys! Mau tampil berani ya harus beran...

Lihat Detail

Please go search some good shirts indeed! I need those! -Anonymous _____ Hello guys, Happy Thursday Guys! Coba dicek dulu guys, ini baju murah banget...

Lihat Detail

Shirts? Oh...hell yeah dude. -Jacob Ornizkyz _____ Hello guys, Happy Wednesday Guys! Masih panas guys, ayo buruan diborong biar tampil beda dan makin...

Lihat Detail

This shirt is dry clean only. Which means... it's dirty. -Mitch Hedberg _____ Hello guys, Happy Tuesday Guys! Masih dengan yang baru dari orca guys bu...

Lihat Detail

Every shirts i wear, means everything for me, my body, and of course my style. -Anonymous _____ Hello guys, Happy Monday Guys! Kalian siap dengan prod...

Lihat Detail

Submit Local Brand

Punya atau tau local brand yang belum ada? Submit sekarang. Kamu berkesempatan membuat indonesia menjadi lebih baik.

The most difficult thing for me is a portrait. You have to try and put your camera between the skin of a person and his shirt. -Henri Cartier-Bresson...

Lihat Detail

Lihat juga brand lain