Brand Boots

@nokha.co

490 Likes
Boots

Hi Fellas, Mau travelling bareng temen - temen cewek ke luar negeri? Berikut 3 negara yang aman banget buat traveller cewek: 1. Selandia Baru Saking amannya, ada penginapan khusus solo traveler cewek di sana. 2. Jepang Selain aman, Jepang punya banyak kegiatan wisata yang cewek banget kayak festival bunga sakura sambil pakai kimono, berendam di onsen, dan kulineran. 3. Finlandia Finlandia jadi salah satu negara yang sangat aman di Eropa, lebih aman dari Prancis atau Italia yang lebih banyak turisnya. Di Finlandia, Fellas bisa menikmati salju dan aurora. Bakalan engga mau pulang deh, pastinya! Kapan nih mau girls day out ke luar negeri? Share dong, di kolom komentar! - Wanna go travelling abroad with girl travelmates? Here are 3 countries that are very safe for ladies travellers: 1. New Zealand As New Zealand is so safe for ladies, this country has accommodation special for female solo travelers. 2. Japan Besides Japan is safe, this country also has many girls' activities such as a Sakura Festival by wearing Kimono, onsen bathing, and food hunting. 3. Finlandia Finlandia is one of the safest countries in Europe, it is safer than France or Italia that have more tourists. In Finlandia, Fellas can enjoy snow-based activities and Aurora views. Of course, this makes you not want to go home! When will you have girls day out abroad? Let's share in the comments! #Nokha #NokhaLucerne #ExploreEurope #ExploreJapan